Ons team

Enkel dankzij de onvoorwaardelijke en belangeloze inzet van een groep mensen ter plaatse en in het buitenland is het voor onze organisatie mogelijk de continuïteit van haar activiteiten te garanderen. Natuurlijk zijn er ook de directie en het lerarenkorps van de Speciale School Safaga die de kinderen dagdagelijks bijstaan in hun schoolbezigheden. Graag stellen wij ons even voor…

 • Sofie Deconinck
  Sofie Deconinck
  Mede-oprichtster
 • Danielle Theunissen
  Danielle Theunissen
  Mede-oprichtster
 • Katrien Vander Sypt
  Katrien Vander Sypt
  Vrijwilliger
 • Nadine Portugaels
  Nadine Portugaels
  Vrijwilliger
 • Ahmed Ziny
  Ahmed Ziny
  Vrijwilliger
 • Meike Kara
  Meike Kara
  Vrijwilliger
 • Ahmed Ismail
  Ahmed Ismail
  Vrijwilliger
 • Het personeel van Nemo Dive Club & Hotel
  Het personeel van Nemo Dive Club & Hotel
Sofie Deconinck
Mede-oprichtster

Als West-Vlaamse geboren in Waregem, België. Zij leeft en werkt als mede-eigenaar van Nemo Dive Club & Hotel in Safaga. Sofie richtte mee de organisatie op en is verantwoordelijk voor publieke relaties, fondsenwerving, algemeen management en het openen van haar grote hart voor “haar kids” en dieren in nood van Safaga.

Danielle Theunissen
Mede-oprichtster

Danielle woont nu in Duitsland. Als mede-oprichtster is haar continue ondersteuning en expertise van het project door de stichting zeer gewaardeerd. De montage van video’s en opmaak & verkoop van de postkaarten zijn enkele van haar bijdragen.

Katrien Vander Sypt
Vrijwilliger

Katrien komt uit Heusden bij Gent, België. Na vele wereldreizen woont zij nu grotendeels van het jaar in Kilotamania, nabij Safaga. Zij is toegewijd aan haar vrijwilligerswerk voor de school als ook voor de vele straatdieren. Sedert 2012 is zij binnen de stichting verantwoordelijk voor de wekelijkse animatie, workshops en ontspanning, vervoer, algemene administratie en briefwisseling, logistiek en beheer van de website.

Nadine Portugaels
Vrijwilliger

Limburgse Nadine Portugaels woonde in Overpelt tot zij zich in 2014 definitief in Kilotamania, nabij Safaga vestigde. Jarenlang was zij professioneel met kinderen actief: als eigenaar van haar kindertheater, animator, ballonclown, kindergrimeuse maar vooral als mediclown. Met haar jarenlange ervaring is zij de drijvende artistieke en creatieve kracht van de organisatie.

Ahmed Ziny
Vrijwilliger

Cairoot Ahmed leeft en werkt in Nemo Dive Club and Hotel in Safaga. Sinds het prille begin in 2011 is hij actief binnen de organisatie. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de watertherapie en zijn hulp bij de communicatie tussen de ouders en de medewerkers is van groot belang.

Meike Kara
Vrijwilliger

Meike keerde in 2015 terug naar haar thuisland Duitsland. Aldaar blijft zij verantwoordelijk voor buitenlandse fondsenwerving. Zij lag mee aan de basis van de watertherapie en de behandeling van onze fysiek gehandicapte kinderen.

Ahmed Ismail
Vrijwilliger

Geboren en getogen in Safaga. Als manager van Nemo Dive Club & Hotel werkt hij sinds 2011 actief mee bij het dagelijkse beheer van de organisatie en de lokale contacten.

Het personeel van Nemo Dive Club & Hotel

Altijd bereid een helpende hand toe te steken, steeds met een brede glimlach.